WEBclear

Webbaserat tullklareringssystem med TDS- och NCTS-koppling

WEBclear är ett webbaserat tullklareringssystem med TDS- och NCTS-koppling som ger dig möjlighet att sköta dina tullärenden över Internet.
I de flesta tullklareringssystem krävs en lokal installation som både är krånglig och kostsam. Med WEBclear betalar du en uppläggningsavgift, en fast avgift per månad och en avgift per ärende. Enkelt att räkna hem, enkelt att använda!

WEBclear ger dig en säker och under­hållsfri TDS- och NCTS-koppling

Att installera tullklareringssystem har varit både krångligt och dyrt och därför varit förbehållet de som har stora ärendevolymer.
Med WEBclear görs ingen installation lokalt, allt sker via Internet. Systemet ligger upplagt på vår dator, lugnt och tryggt bakom en brandvägg. Du kommer åt ditt system via en säker anslutning (SSL).

Tillgång till eget register

Du får tillgång till ditt eget kundregister, adressregister, taricregister mm. Vi sköter maskinunderhållet, back-up och inte minst kopplingen till tullens mottagningsfunktion.

Använd WEBclear var du vill när du vill

WEBclear är öppet 24 timmar om dygnet. Du kommer åt det från vilken arbetsplats som helst (det enda du behöver är ditt användar-id, lösenord behörighetskort och sigillator).

Enkel och snabb deklaration via Internet

1. Logga in på vår tjänst

2. Starta uppdragsbilden som ger dig möjlighet att registrera dina uppgifter om sändningen.

3. Gå vidare till deklarationsbilden och komplettera med ”tullinformationen”.

4. Sänd dina ärenden till Tullverket direkt och få status i samma bild.

5. Svarsmeddelanden skickas till dig med e-post.

6. Du kan enkelt se status på samtliga ärenden för dagen eller veckan